Kosár:
Az Ön kosara jelenleg üres.
Bezárom


Amennyiben Neked kényelmesebb, oldalunkon bejelentkezés és regisztráció nélkül is tudsz vásárolni. Ha nem szeretnél regisztrálni, válaszd a Nem regisztrálok opciót. Viszont ha regisztrálsz, akkor legközelebb gyorsabban és gördülékenyebben tudsz majd vásárolni, illetve megnézheted a korábbi rendeléseid részleteit.

 

FIZETÉS

Az áruházban fetüntetett árak minden esetben a mindenkori ÁFA-val növelt bruttó árak.

A Mini Natura webáruházban banki előreutalással egyenlítheted ki a vásárolt termék, és a szállítási költség ellenértékét. A következő bankszámlaszámra utald a megvásárolt termék árát és a postai szállítás költségét:

  • Kedvezményezett neve: Tóth Tímea
  • Kedvezményezett bankja: OTP Bank
  • Kedvezményezett bankszámlaszáma: 11773449-00661746-00000000

 

A banki nyitvatartási időben történő utalás esetén 1-2 munkanap amíg az összeg beérkezik hozzánk. Ha viszont Neked is OTP Bankod van, akkor a nyitvatartási időben utalt összeg azonnal jóváírásra fog kerülni nálunk. 

Az átutalt összeg jóváírásáról minden esetben külön e-mailben értesítünk, majd ezt követően 1-3 munkanapon belül postázzuk a rendelésedet. 

Amennyiben a megrendelt áru vételára egy héten belül nem kerül átutalásra, úgy felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy tisztázzuk a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül, a megrendelést töröljük, majd erről e-mailben értesítünk.

 

SZÁLLÍTÁS

A szállítás egyénre szabott, ami azt jelenti, hogy a megrendelés után a Szolgáltató kiválasztja az adott rendeléshez leginkább passzoló szállítási módot, amely lehet:

postai ajánlott küldemény, Foxpost, GLS futárszolgálat

A kiválasztott szállítási módról a Szolgáltató még a szállítás előtt tájékoztatja a Vásárlót!

A szolgáltatás díja garantáltan minden esetben 699 Ft.